Ter informatie

Ter informatie willen wij u graag mededelen dat collega Wouter van Steenwijkerwold gaat meedoen aan de Africa classic van 15 t/m 26 oktober. Hij gaat mountainbiken voor betere gezondheidszorg in Afrika. Tijdens zijn afwezigheid zal Birgit zijn agenda overnemen in Steenwijkerwold ter continuering van de praktijk al daar.Zij zal op maandagochtend, dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend daar werken.

Bent u al in behandeling bij Fysio & Fit Heerenveen, dan zullen de afspraken in overleg om deze dagen heen gepland worden. Bent u nieuw bij Fysio & Fit Heerenveen, dan zal in overleg met u de beste dag en tijd besproken worden voor behandeling. Neem tijdig contact op als u in deze periode een afspraak wil plannen in verband met de drukte in de agenda, zo kunt u voorkomen dat u te lang moet wachten tot u behandeld kan worden.

In deze periode zullen de groepslessen volgens aangegeven schema bij het tabblad Fit plaatsvinden.