Zaken regelen voor opening

Voordat Fysio & Fit Heerenveen officieel van start mag gaan, moeten er nog een aantal zaken geregeld worden. Zo moeten er bijvoorbeeld nog speciale codes komen zodat Fysio & Fit contracten kan aanvragen bij de verschillende zorgverzekeraars. Dit om u de zorg te kunnen bieden die u nodig heeft en om u zo min mogelijk zelf te belasten met het declareren van de verkregen zorg.

Daarnaast moet nog oefenmateriaal worden aangeschaft om uw behandeling optimaal aan te laten sluiten bij de zorg die u nodig heeft. Tot die tijd kunnen fysiotherapeutische behandelingen nog niet plaatsvinden. U bent wel welkom voor massagebehandelingen of tapen zonder fysiotherapeutisch consult. Deze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en kunnen dus al uitgevoerd worden. Van deze behandelingen ontvangt u een factuur.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen kunt u altijd telefonisch of via de mail contact opnemen of het contactformulier invullen.