Officiële opening

Uitnodiging officiële opening

Datum: Zaterdag 16 april 2016
Locatie: Leeuwarderstraatweg 54
8441 PE Heerenveen
Tijd: 13:00 – 17:00 uur

Op zaterdag 16 april is de officiële opening van Fysio & Fit Heerenveen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om langs te komen op deze feestelijke opening.

Fysio & Fit Heerenveen is een fysiotherapeutische praktijk waar u terecht kunt voor fysiotherapeutische behandeling, fysiotherapie aan huis, revalidatie en diverse groepslessen. Wij zijn gevestigd in Lokaal 52, waar tevens Fuotprint (pedicure), Fonkelnij (schoonheidssalon), Accupunctuur Zusanli, Familiediëtist Leemburg, Kapsalon De Leeuw en Living Light Yoga zijn ondergebracht.

Tussen 13:00 tot 17:00 uur bent u welkom onder het genot van een hapje en een drankje  de nieuwe praktijk te bezichtigen en kennis te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen over onze praktijk en eventuele klachten waar u mee zit.

Wilt u alvast meer weten over Fysio & Fit Heerenveen? Kijk dan op de website www.fysiofitheerenveen.nl.

Wij hopen u te mogen begroeten op 16 april aanstaande.

Met vriendelijke groet,

 

Birgit Kniepstra
Fysiotherapeute Fysio & Fit Heerenveen