Cursus Oncologische nazorg fysiotherapie

Op 2 februari zal ik beginnen met de cursus Oncologische nazorg in de fysiotherapie. Deze cursus bestaat uit twee delen en bestaat uit zes bijeenkomsten verspreidt over vier maanden. Tijdens deze cursus zal er kennis worden opgedaan over de medische achtergrond van kanker, oncologische revalidatie (onderzoek en behandeling), fysiotherapeutische interventies, ketenzorg en nog veel meer wat met oncologie te maken heeft.

Hierdoor hoop ik meer inzicht te krijgen in de fysiotherapeutische nazorg bij diverse vormen van kanker, waardoor verbeterde behandelingen plaats kunnen vinden en snellere herkenning voor doorverwijzing naar specialistische fysiotherapeut wanneer nodig.

Cursusdata: 2 februari, 16 februari, 9 maart, 18 april, 9 mei en 23 mei.

De eerste drie cursusdagen vallen op een donderdag en de laatste drie cursusdagen op dinsdag. In verband met deze cursus zullen er op deze dagen geen fysiotherapeutische behandelingen plaatsvinden, hier zal zoveel mogelijk om heen gepland worden. Tevens zal op deze dagen de praktijk minder goed bereikbaar zijn. Mocht u contact opnemen per telefoon spreek dan de voicemail in met naam, reden van contact en telefoonnummer, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug om een afspraak met u te plannen.

Wilt u meer weten over oncologie, volg dan de volgende link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Oncologie