Cursus

Op vrijdag 14 december zal de praktijk gesloten zijn in verband met cursus valpreventie en valtraining. Deze cursus moet eerst gevolgd worden om vanaf januari van start te kunnen gaan met uitgebreide balanstraining waarbij ook aandacht besteed kan worden aan het voorkomen van valpartijen en u te leren hoe u de val het beste kan breken mocht u toch onderuit gaan.

De groepsles Pilates zal op deze dag niet plaatsvinden. Op deze dag zal de praktijk telefonisch niet bereikbaar zijn voor het maken van afspraken. Bent u al in behandeling dan zal er zo veel mogelijk om deze dag heen gepland worden.

Wilt u meer weten over de cursus die Birgit gevolgd? Neem dan persoonlijk contact op of bel/mail naar de praktijk voor meer informatie.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, activiteiten in de praktijk of aanbiedingen? Volg ons op Facebook.