Overeenkomsten zorgverzekeraars 2017

In 2016 was het niet mogelijk om bij alle zorgverzekeraars een overeenkomst fysiotherapie af te sluiten. Momenteel ben ik druk bezig met het afsluiten van de nieuwe overeenkomsten voor 2017. Komend jaar zullen wij bij meer zorgverzekeraars een overeenkomst hebben, wat voor u hopelijk betekent dat uw zorgverzekeraar hier ook tussen staat.

Komend jaar heeft Fysio & Fit Heerenveen een overeenkomst met:

  • De Friesland
  • Zorg en Zekerheid
  • Coöperatie DSW (vertegentwoordigt ook InTwente en StadHolland)
  • Coöperatie Multizorg VRZ (vertegenwoordigt o.a. ASR, De Amersfoortse en Ditzo)
  • Coöperatie Zilveren Kruis (vertegenwoordigt o.a. FBTO, OZF en Interpolis)
  • Coöperatie VGZ (vertegenwoordigt o.a. Univé, IZA en IZZ)
  • Coöperatie Menzis (vertegenwoordigt ook Anderzorg N.V.)

Met de coöperatie CZ zijn wij nog aan het onderhandelen over een overeenkomst voor het komende jaar. Wanneer wij hier meer informatie over hebben, zullen wij dit doorgeven op de website. Voor een volledig overzicht van de zorgverzekeraars kunt u kijken onder het kopje vergoeding op de website.

Staat uw zorgverzekeraar niet bij ons op de lijst? Neem dan contact op per telefoon of mail en geef uw zorgverzekeraar aan ons door. Indien mogelijk proberen we direct nog een zorgovereenkomst fysiotherapie met uw zorgverzekeraar af te sluiten.