Verbouwing/verhuizing

Vanaf 13 november ondergaat Fysio & Fit Heerenveen een verbouwing en kleine verhuizing binnen het pand, ondanks dat wij nog niet lang aanwezig zijn binnen Lokaal 52. Samen met Jildou van Leemburg familiediëtist gaan wij intrede doen in de zaal die momenteel gebruikt wordt als oefenzaal en fitnessruimte door Fysio & Fit Heerenveen. Naar verwachting zullen de werkzaamheden van 13 november tot en met eind januari plaatsvinden.

Wij krijgen een gezamenlijke ingang en wachtruimte en ieder een gemoderniseerde eigen behVerbouwingandelkamer en zal er voor de fitness en groepslessen een oefenzaal worden gecreëerd met een kleedruimte. Daarnaast zal de apparatuur in de oefenzaal vernieuwd worden. Op de afbeelding kunt u de voorlopige plannen voor de nieuwe inrichting bekijken.

Tijdens de periode van de verbouwing zullen fysiotherapeutische behandelingen volgens afspraak plaats blijven vinden binnen de bestaande behandelkamer. De groepsles pilates zal tijdens de verbouwing plaats blijven vinden volgens het normale schema, maar dan in de Living Light Yoga studio. Deze zaal is gevestigd binnen Lokaal 52, welke te bereiken is via de hoofdingang van het pand op nummer 54.

Voor hen die zelfstandig sporten en calisthenics doen wordt aangeboden deel te nemen aan de groepsles pilates, het is helaas niet mogelijk dit te kunnen continueren tijdens de verbouwing.