Overeenkomsten zorgverzekeraars 2018

In de periode na de zomervakantie is Fysio & Fit Heerenveen druk bezig geweest met de overeenkomsten zorgverzekeraars voor het jaar 2018. Volgend jaar hebben wij een aantal zorgverzekeraars extra:

 • Coƶperatie Caresq
  • Promovendum
  • Besured
  • National Acadamic
   • Volmacht CAK
 • Coƶperatie CZ
  • CZ
  • OHRA
  • Delta Lloyd

Vanaf 13 november worden de algemene voorwaarden en premies van de zorgverzekeraars bekend gemaakt, tot eind december heeft u de tijd om zich in te lezen en eventueel over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Hou deze data goed in de gaten om zo goed mogelijk verzekerd het nieuwe jaar te starten.

Wilt u het volledige overzicht bekijken om te informeren of uw zorgverzkeraar er ook bij zit? Kijk dan onder het tabblad Informatie bij Verzekeraars of informeer bij uw fysiotherapeut binnen Fysio & Fit Heerenveen.