Coronavirus en Fysio & Fit Heerenveen

Coronavirus

Het coronavirus verspreid zich snel en daarom neemt Fysio & Fit Heerenveen extra maatregelen:

Al sinds afgelopen week is het hygiëne beleid aangepast. De handen worden voor en na de behandeling gewassen. De deurklinken en behandeltafel worden na elke behandeling schoongemaakt.

Pilates en fysiofitness worden met onmiddellijke ingang stopgezet. Dit valt onder de sportschool activiteiten. In ieder geval zal deze maatregel onder voorbehoud tot 6 april gelden.

Individuele behandelingen zullen zo veel mogelijk plaats blijven vinden volgens afspraak. Tenzij u als risicogroep wordt ingeschaald, dan nemen wij altijd contact met u op. Twijfelt u zelf of u kunt komen? Neem dan contact op met de praktijk.

Patiënten wordt gevraagd mee te denken om de hygiëne binnen de praktijk. Ik vraag u de handen te wassen bij binnenkomst en niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de behandeling aan te komen. Neem géén extra personen mee naar de behandeling. Ik vraag altijd al of u uw eigen handdoek mee wil nemen, maar wees hier nog alerter op.

Bent u in besmet gebied geweest? Voelt u zich grieperig, bent u verkouden of vertoont u andere klachten die bij het coronavirus passen? Dan verzoeken wij u thuis te blijven. Dit voor zowel uw eigen als voor de gezondheid voor anderen.

In de komende dagen zal ik er naar streven om via de site en social media (facebook en instagram) de laatste ontwikkelingen bij te houden.

Denk om uw eigen gezondheid!