Coronavirus – voorlopig gesloten

coronavirus-voorlopig-gesloten

Het coronavirus heeft ons in zijn macht. Ik ben afgelopen weekend bij mijzelf te rade gegaan en heb een keuze moeten maken. Het is geen gemakkelijke keuze in deze rare onzekere tijd.

Ik zal de praktijk tot nader orde sluiten in verband met jou en mijn gezondheid. Iedereen heeft een kwetsbare naaste in zijn omgeving. In verband met de greep van het coronavirus is het aantal cliënten op de praktijk sterk gedaald. Het is daardoor niet haalbaar om de praktijk open te houden. De praktijk zal gesloten zijn tot 6 april, indien er geen nieuwe maatregelen getroffen worden vanuit het RIVM en het kabinet.

Update 24-03-2020 (15.12u) – De praktijk is alleen open voor noodzakelijke behandelingen. Behandelingen zijn alleen noodzakelijk wanneer: behandeling niet uitgesteld kan worden omdat dit achteruitgang in functioneren zou betekenen. Bij aanmelding van noodzakelijke behandelingen, zal altijd voor behandeling contact opgenomen worden met de verwijzer.

Cliënten die op dit moment nog een afspraak hebben staan, worden persoonlijk benadert. Ondanks de situatie zal ik contact met je houden om de situatie van je klachten te monitoren. Heb je dringende vragen over bijvoorbeeld meegegeven oefeningen? Of heb je vragen over nieuwe klachten? Je mag altijd bellen, appen of mailen.

Daarnaast wil ik mijn steentje bijdragen aan flatten the curve. Dit houdt in dat het sociaal contact zo veel mogelijk beperkt moet worden. Ik neem de maatregelen van het RIVM zeer serieus. Door de maatregelen zijn de behandelopties sterk beperkt. Ik kan namelijk niet op anderhalve meter afstand masseren of mobiliseren.

Voor geïnteresseerden zal ik proberen om twee keer per week oefeningen op Instagram en Facebook te plaatsen. Wel interesse maar heb je geen social media? Neem contact op zodat ik het kan sturen per mail.

Ten tijde van het coronavirus blijft het belangrijk om er voor anderen te zijn. Denk om je eigen gezondheid en die van je belangrijke naasten. Nadat alles weer veilig verklaart is, hoop ik je weer in goede gezondheid op de praktijk te kunnen verwelkomen.

Stay safe