Maatregelen verlengd – Update

Verlenging Nederlandse maatregelen - Fysio & Fit Heerenveen voorlopig nog gesloten

Op dinsdag 21 april was er een persconferentie over de Nederlandse maatregelen. Binnen de contactberoepen is er géén wijziging toegepast.  Hierdoor blijft Fysio & Fit Heerenveen tot nader order in ieder geval gesloten tot 20 mei.

Dit betekent dat de pilateslessen nog steeds op alternatieve manier door zullen worden gezet. De praktijk blijft op doordeweekse dagen bereikbaar voor vragen omtrent klachten en houdingsproblemen. Bel, app of mail je vragen altijd door, uiteindelijk is dit beter voor je gezondheid. Hoe sneller we op afstand in kunnen grijpen, hoe kleiner de kans dat je langdurig met klachten rond zal lopen.

Ondertussen heb ik wel extra maatregelen genomen voor het geval er aanpassingen omtrent de contact beroepen komen. Inmiddels heb ik beschermingsmiddelen gekocht voor de praktijk. Daarnaast zal ik het eerder gestelde hygiënebeleid in acht houden binnen de praktijk, dit voor jou en mijn gezondheid. Er zal dan een kwartier tussen de behandelingen zitten, zodat er tussen de behandelingen genoeg tijd is om de praktijk te reinigen.

Zolang de praktijk gesloten is, zal ik proberen per week een blog online te zetten over onderwerpen die nu van belang zijn. Zo gaf ik in de laatste blog tips om beter te slapen bij slaapproblemen. Momenteel werk ik aan een nieuwe blog, hierin zal ik je meerdere tips geven voor de meest optimale werkhouding voor thuis en zaken waar je vast rekening mee kan houden wanneer je weer naar kantoor moet. Benieuwd naar deze of voorgaande blogs? Klik dan hier. Volg de Instagram en Facebook pagina’s van Fysio & Fit Heerenveen, dan ben je als eerst op de hoogte van alle updates, blogs en ander belangrijk nieuws binnen de praktijk.