Fysio & Fit Heerenveen gaat verhuizen

verhuizen

Na acht jaar met plezier op de Leeuwarderstraatweg gewerkt te hebben, gaat de praktijk verhuizen. Vanaf augustus is de praktijk te vinden aan Turfschip 17 in Heerenveen.

Het begon allemaal op de Leeuwarderstraatweg met een behandelkamer midden in het pand en een aparte oefenzaal. Na twee jaar volgde een verbouwing om de behandelkamer en oefenzaal bij elkaar te brengen. Dat was al een hele stap voor de groei van het bedrijf. Het werd ineens mogelijk om sneller van de behandelkamer naar de oefenzaal te gaan. Dat kwam vooral goed uit, omdat ik steevast iedereen adviseer om na een behandeling 15 minuten te wandelen.

Sindsdien blijft de agenda groeien, maar daarnaast zijn er nog andere ambities die ik wil nastreven. Zo zou ik graag cursussen op het gebied van lichamelijke gezondheid willen geven. 

Tevens wil ik trainingen gaan geven op het gebied van valverbetering. Er zijn namelijk veel trainingen om vallen te voorkomen, maar daarin wordt vaak weinig aandacht gegeven aan het vallen zelf. De nieuwe locatie is hier geschikter voor, omdat de oefenzaal en de behandelkamer niet direct naast elkaar zitten. Daardoor zal er geen geluidsoverlast zijn tijdens de behandelingen.

Door te verhuizen kan ik mijn ambities omtrent Fysio & Fit Heerenveen nastreven.

Daarnaast wil ik de groepsles pilates verder uitbreiden, zodat er meer momenten in de week zijn waarop mensen deze lessen kunnen volgen. Een bijkomend voordeel van een aparte oefenzaal is dat deze opengesteld kan worden voor mensen die onbegeleid willen gaan sporten, maar zich niet thuis voelen in een sportschool. Hiervoor wil ik kaartenbakken maken waarin de oefeningen zitten die je zelf kunt uitzoeken. Hierdoor kun je zelf een schema maken.

Hoe dit precies vorm gaat krijgen, ben ik nog aan het uitwerken. Hierover volgt later meer informatie.

Wat betekent dit voor jou?

Fysio & Fit Heerenveen zal dus gewoon binnen Heerenveen blijven. Voor de een betekent dit dat de praktijk dichter bij huis komt. Voor de ander betekent dit dat ze juist iets verder moeten reizen. 

Momenteel zijn er voorbereidingen om per 5 augustus op de nieuwe locatie aan Turfschip 17 te starten. Dit houdt in dat de huidige praktijk op 1 en 2 augustus gesloten is. Tijdens het plannen van de afspraken in augustus wordt er aandacht gegeven aan de verandering van de locatie. Rond die tijd volgt een duidelijke bevestiging via de app of mail, zodat je niet per ongeluk naar de oude locatie gaat. 

Aan de voor- en achterkant van het bedrijfspand zijn meerdere parkeerplaatsen, waar vrij geparkeerd kan worden. De therapeut binnen de praktijk blijft dezelfde, maar in de toekomst kan het zijn dat er een nieuw gezicht komt waarnemen en misschien zelfs vast in de praktijk komt. Bij waarneming en overname van behandelingen zal altijd overleg plaatsvinden.

Het beste voordeel van de nieuwe locatie is dat er natuurlijk licht in de behandelkamer is. Daarnaast kan er in de zomer goed gekoeld worden met een airco.

Oftewel, er gaan een aantal dingen veranderen. Vind ik het spannend om te verhuizen? Jazeker! Het is een totaal andere locatie waarvan ik alle ins en outs nog niet ken. Daarnaast is het spannend omdat ik een visie voor ogen heb die nog waargemaakt moet worden. Hieraan moet flink gewerkt worden, maar het is zeker niet onmogelijk. Kortom, ik heb heel veel zin om naar de nieuwe locatie te gaan.

Heb je vragen over de nieuwe locatie? Of wil je een afspraak plannen in augustus? Neem dan contact op via telefoon of mail.


De 5 beste sporten om fit te blijven